Nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2020 Control

De Kapsels uit de Haarmodelijn Voorjaar-Zomer 2020 zijn really impressive! Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die afstemmen op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit Control heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher.

De mogelijkheden van kleuren zijn dit seizoen oneindig- van stralend goudblond via rijke mocca naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, de trend voor het komende seizoen.