*Update* Salon gesloten t/m 19 mei i.v.m het Coronavirus

Lieve mensen,

N.a.v de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd om het Coronavirus zoveel mogelijk af te remmen en het daarop volgende dringende advies van onze brancheorganisatie ANKO, neem ik de verantwoordelijkheid voor mijzelf en voor mijn klanten en heb besloten om de salon per direct te sluiten, voor zover nu bekend t/m 28 april.

Alle staande afspraken komen hiermee tot die datum te vervallen. Met de meesten van u heb ik verdere afspraken gemaakt, deze kunnen blijven staan, zodat wanneer er weer groen licht gegeven wordt, deze ook op die manier weer kunnen opstarten. Met diegene waar geen verdere afspraken mee zijn gemaakt wordt t.z.t contact opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Alvast hartelijk dank voor jullie begrip!

Ik hoop jullie alle in goede gezondheid weer te treffen in de salon, pas goed op jezelf! Lieve groeten Ilse